Mijlpaalkaarten voor prematuren

Supertrots zijn we op de door onszelf ontwikkelde mijlpaalkaarten voor prematuren!!!  Onze eigen ervaringen als ouders van prematuur geboren kindjes zijn erin verwerkt. Dit is een produkt bedacht door Kleine Lucas en Neobaby.....

Je zit in een achtbaan van emoties, komt op plekken waar je misschien nooit van hebt gehoord en je kindje, krachtig maar oh zo klein.Om het stap voor stap bij te kunnen houden en te kunnen vastleggen hebben wij voor jou deze set couveusemijlpalen samengesteld.

Met deze mijlpalen voor prematuren (en ziekenhuis baby's) kun je de stapjes van je kindje vastleggen vanaf de geboorte. Door middel van het maken van foto's waarbij de kaart bij je kindje ligt. Of versier de couveuse met deze herbruikbare kaarten.

Wat kun je doen met de mijlpaalkaarten voor prematuren?

Pak het kaartje van je keuze en leg het bij je baby. Als je er dan een fotootje van maakt, heb je de mijlpaal vastgelegd.

Gebruik de mijlpaalkaartjes multi functioneel, schrijf met het stiftje op het kaartje en wis het weer uit na gebruik. (dit gaat het beste met een droge doek of babybillendoekje) Wanneer je de volgende mijlpaal bereikt, kun je het kaartje weer gebruiken.


Voor meer uitleg hebben we een leuk filmpje gemaakt!


Mijlpaalkaarten voor prematuren

Mijlpaalkaarten voor prematuren

Een mooi produkt waar we ontzettend trots op zijn! Ontwikkelt door Kleine Lucas en Neobaby Ne..

€15,99 Excl. BTW: €13,21

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1

De waardering van www.kleinelucas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 85 reviews.