Baby invulboek voor prematuren

Babyboeken voor prematuren


Het baby invulboek voor prematuren van Kleine Kanga

Het baby invulboek voor prematuren van Kleine Kanga is ontworpen en bedacht door 2 moeders van prematuur geboren kindjes. Er is dan ook gekeken naar wat zij belangrijk vonden op het moment dat hun kinderen in het ziekenhuis lagen. Dit is vertaalt naar een heel praktisch, maar vooral overzichtelijk invulboek dat wordt gekenmerkt door een kleine kangoeroe.

Het prematuren babyboek heeft een houten kaft. De losse bladen worden bij elkaar gehouden door 2 grote ringen. Het is dus heel gemakkelijk om foto's tekeningen en kleine aandenken in te plakken. Je schrijft erin wat jij zelf wilt. Heb je een dag geen tijd om veel te schrijven is dat uiteraard d.m.v. kleine aantekeningen ook helemaal niet nodig. Het is jouw dagboek, nou ja van je prematuur geboren baby eigenlijk, maar jouw gevoelens en gedachten tellen ook mee. Daar is zeker plaats voor gemaakt in dit superleuke invulboek. De insteek was dan ook om een boek te maken dat de nadruk legt op wat goed gaat i.p.v. wat er niet goed gaat.

Uiteraard is er ook een navulset met inlegvellen bij te bestellen voor de kindjes die wat langer in het ziekenhuis moeten blijven.


Het grote kleine babyboek

is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuur (te licht) geboren baby('s). Om alle mijlpalen en herinneringen in te bewaren en te koesteren. Met liefde en uit eigen ervaring gecreëerd door Ilse Veijer-Selles. Zelf moeder van een extreem pre-dysmatuur geboren dochter.
Het is vreselijk moeilijk en vaak ook traumatisch om je baby zo vroeg geboren te zien worden en in het ziekenhuis te zien liggen. Maar het is wél de, vervroegde, kraamtijd en het begin van het leven van een kindje. Dit verdient een mooi plekje om in te worden herinnerd!
Dit boek bevat 76 pagina's en is eenmaal ingevuld een mooi naslagwerk van de ziekenhuisperiode van jouw kindje


Het babyboek voor prematuren van Kleine Kanjer

Het Babyboek voor Prematuren van Kleine Kanjer is een invulboek voor je te vroeg geboren baby. Het begint bij zwangerschapsweek 24 en richt zich in de eerste plaats op de (ziekenhuis)periode na de geboorte, gevolgd door het eerste jaar van je te vroeg geboren baby. Het boek bestaat uit 104 pagina’s . In dit babyboek vind je vragen die bij de situatie passen en extra veel schrijfruimte en plek voor foto’s. Dit boek helpt je om alles wat jullie overkomt te verwerken. Wanneer je nog in de ziekenhuisbubbel leeft, maar ook daarna. Door dit boek in te vullen, creëer je een persoonlijk document over een intense en ingrijpende periode in jouw leven en dat van je baby.
Het Baby invulboek voor prematuren

Het Baby invulboek voor prematuren

Een dagboek van Kleine Kanga: Je kindje is geboren in het ziekenhuis. Het is te vroeg, te klein of ..

€29,50 Excl. BTW: €24,38

Losse Invulbladen voor het baby invulboek voor prematuren

Losse Invulbladen voor het baby invulboek voor prematuren

Het invulboek van Kleine Kanga bevat 35 invulvellen, wat voldoende is voor 5 weken. Als je kindje la..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Het Grote kleine babyboek

Het Grote kleine babyboek

'Het grote kleine babyboek' is een invulboek voor ouders van een prematuur (te vroeg) en/of dysmatuu..

€21,99 Excl. BTW: €20,17

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
De waardering van www.kleinelucas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 281 reviews.