Kleine Lucas is specialist in kleertjes en cadeautjes voor kindjes die te vroeg, te klein en ziek geboren worden.  Al sinds 2012 leveren we in Nederland en België. 

Zachte en comfortabele kleertjes,  gemaakt in de allerkleinste maatjes: vanaf maatje 34... (ca. 27 wkn zwangerschap) tm maat 47 (bijna volledig voldragen).  Broekjes, shirtjes, rompertjes en mutsjes. Bijpassende geurdoekjes en couveusedoeken met of zonder naam. Ziekenhuisspeentjes en fijne knuffels. Prentenboeken,  felicitatiekaarten, mijlpaalkaarten en een baby invulboek speciaal voor prematuren. Er is keuze genoeg in onze shop, waarbij snelle levering en service erg belangrijk zijn !

De collectie van het merk Kleine Lucas is onderling te combineren, zodat je zelf je cadeaupakket kunt samenstellen. Ook zeker geschikt voor tweelingen en meerlingen. We zorgen er altijd voor dat de stoffen produkten van dezelfde rol stof worden gemaakt om kleurverschil te voorkomen. Uiteraard mag onze couveusekleding gewassen worden op 60 graden ! Dat is namelijk een hele  belangrijke voorwaarde van de Nicu en Neonatale afdeling in het ziekenhuis. Lees daarvoor onze wasvoorschriften.

Stuur ook eens een kaartje naar de ouders ! Een heel fijn gebaar wat helaas vaak wordt vergeten. Juist in de spannende en drukke weken in het ziekenhuis kunnen de ouders een kaartje heel erg waarderen. De kaartjes kunnen ook direct verzonden worden naar het ziekenhuis waar de baby ligt.Heb je nog vragen? Stel ze gerust.... vul het contactformulier in of whatsapp/bel 06-46562394 t.a.v. Nicole

en nog een belangrijk dingetje.... Vanaf 60,00 euro worden er GEEN VERZENDKOSTEN berekend. (Nederland EN België)
                      Aanbevolen

Knijntje Couveuseknuffel oker

Knijntje Couveuseknuffel oker

Wat is er nu fijner dan knuffelen met je allereerste knuffelvriend? Dit konijn is klein van formaat ..

€12,99 Excl. BTW: €10,74

Rompertje Leopard

Rompertje Leopard

Het is zo fijn als je kindje eindelijk kleertjes aan mag. Een moment waarop je waarschijnlijk al ee..

€17,99 Excl. BTW: €14,87

Omslagdoek oker

Omslagdoek oker

Je kindje lekker inwikkelen in een omslagdoek… Wat voelt dat fijn, veilig en zacht.Kleine Lucas heef..

€22,95 Excl. BTW: €18,97

Geurdoekjes Leopard (3 stuks)

Geurdoekjes Leopard (3 stuks)

Heerlijk zachte geurdoekjes die je fijn bij je kindje in de couveuse kunt leggen. Leg het doekje 's-..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

De waardering van www.kleinelucas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 147 reviews.