• Groeikaart Dapper en Sterk

Een speciale kaart, ontworpen om de ouders en familie van een prematuur geboren baby te feliciteren en te steunen. Het is immers hartstikke fijn om een berichtje te krijgen van het thuisfront, gedurende de spannende tijden in het ziekenhuis.

Deze groeikaart is een kaart met zaadjes erin. De kaart met zaadjes stop je in de grond, geeft het water en laat de bloemetjes maar groeien. Dubbelplezier dus met het krijgen van deze kaart!

De kaart wordt geleverd met een bijpassende pergamijn envelopje en sluitsticker. De afmeting van de kaarten is circa A6  (14,8 x 10,5 cm).

Plantinstructie: Maak de kaartjes nat, stop ze in de aarde, geef ze elke dag een beetje water tot je de eerste sprietjes ziet.

Tip: Schrijf de kaarten met balpen, de enveloppen met watervaste stift/fineliner of gebruik een etiket. 


Vind je het fijn als wij de kaart uit jouw naam opsturen?

Schrijf dan het adres en  je berichtje aan het eind van de bestelling  bij de opmerkingen.

Zorgen wij ervoor dat jouw speciale kaart verzonden wordt


p.s. Omdat het handgeschept papier is kan zowel de papierdikte als de plaats en hoeveelheid van de zaadjes per cm2 variëren.

De uitvoering (kleur en papiersoort) kan afwijken van het getoonde voorbeeld. De diverse papiersoorten bestaan uit handgeschept katoenpapier met zaadjes van o.a. klaver, klaproos of een bloemen mix.

Groeikaart Dapper en Sterk

  • Merk: Bonte Raaf
  • Model: koala
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,95

  • Excl. BTW: €2,44

Tags: groeikaart, zaadjes, envelop, sluitsticker

De waardering van www.kleinelucas.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 311 reviews.